FOLLOWERS

TOTAL PAGE VIEWS

Thursday, 5 July 2012

No Title? No Idea?

Views

No Title?? hahaha..tak ada tajuk..ya aku sendiri pun tak tahu nak update
entri apa sekarang..yela sebelum nie aku memanjang sibuk dengan assignment lagi..
project lagi..exam coming soon..aduhaii..pening-pening..plus dengan tension lagi..double
plus dengan masalah aku lagi..tapi kesian pulak dekat blog aku nie..dah bersarang pun..
sampai labah-labah pun mintak izin nak buat sarang..aku nak login pun ada labah-labah keluar..kehkehkeh..lawak ja walaupun tak lawak..hmm..hidup aku sekarang macam biasa ja la..dah kembali ok sikit macam dulu balik rasanya..so sekarang aku rasa nak kembali update balik la blog aku nie tapi mungkin time aku ada masa yang terluang la..so sekarang tengah cari idea nak tulis apa kebenda pun aku tak tahu sangat..hahaha..mungkin aku tak berapa ada idea sangat sebelum nie dan agak terlalu sibuk, sebab tu yang aku malas
nak update kot..tah la..haha..

idea kemana kau idea?? huhu..
So buat masa sekarang mungkin aku tak berapa ada mood atau idea nak tulis tapi slow² la kan..nanti insyaallah aku akan post new entry..walaupun aku tahu tak berapa ada orang sangat nak baca atau singgah blog aku nie (ayat pasrah boleh! haha) tapi kesian pulak biar blog aku nie macam tu ja..tak berpenghuni..nanti ada pulak yang menumpang..hehe.. emm..ok lah untuk kali nie..jumpa lagi..
Assalammualaikum..


Terima Kasih Kerana Sudi Membaca Entri Saya ! :)

0 Coments: